Annonsera

Horzenet-annonsera-fullskala_03

Var med och syns på Horzenet

Horzenet är en upcoming videoreportagesida på internet, Horzenet riktar sig till alla som älskar hästar och ridning.

Vi gör mycket hemma hos reportage där vi får lära känna våra kända ryttare under ytan, Horzenet följer även ryttarna på tävling och inslagen har varit mycket uppskattade.

Vi vill att Horzenet ska vara en inspirationssida där man kan få träningstips, hur driver man ett tävlingsstall, vilket är det bästa ridgymnasiet samt roliga intervjuer med spännande profiler inom ridsporten

Vi är mycket stolta att Hingstutbildaren, svårklassryttaren och numera bloggaren Arnold Assarsson ska samarbeta med Horzenet och göra träningsfilmer.
Även SM vinnaren Elin Jansson kommer att synas i samarbetet som ryttare.

En av våra senaste nyheter är att fälttävlansryttaren Anna Hassö ska börja blogga på Horzenet, hon ska dela med sig av sin satsning mot VM 2014.
Vi har även gjort ett hemma hos reportage med Anna som kommer komma ut under höst/ vinter 2013.

På Horzenet finns det många olika typer av annonsering.

Du kan bland annat vara presentatör för ett helt videoklipp då kommer din annons visas i videon.

Eller så kan du ha din annons liggandes på hemsidan, eller varför inte göra en reklamfilm där vi hjälper dig att producera och filma din tjänst eller produkt.

Vill du vara med och annonsera på Horzenet tveka inte att höra av dig så diskuterar vi den bästa lösningen för just ditt företag.

 

Under den senaste tiden har vi även jobbat för företag utanför hästvärlden med olika projekt. Bland annat har vi filmat en utbildningsvideo åt Office It Partner.

Behöver ert företag hjälp med att filma tveka inte att anlita oss.

 

Vill du att vi skickar en prislista!

Maila: info@horzenet.com