Py är uttagen till ATG Hopp och Talang

Horzenet ringer upp en väldigt glad Py som är en av 3 hoppryttare som blev uttagna till dom åtråvärda platserna i teamet ATG hopp och talang.

Hur Känns det

– Det känns väldigt roligt jag trodde inte att jag skulle komma med så jag blev verkligen glad och överraskad.

Varför trodde du inte att du skulle komma med ?

– Oj det finns så många talangfulla ryttare som har sökt och flera har kanske gjort bättre resultat än jag men det känns verkligen roligt att dom tror och vill satsa på mig.

Vad kommer detta betyda för dig ?

– Det kommer betyda väldigt mycket nu när jag själv gör en nysatsning och minskar ner mitt arbete hos Lotta Björe och utökar min egen verksamhet utanför Eskilstuna, jag har nu ca 15 hästar i träning. Lotta och jag har ett nära samarbete , jag har nog ridit för Lotta i över 16 år så hon har varit min mentor och bollplank men det ska bli väldigt spännande  att få fler ögon på sig som kan hjälpa mig och hästarna att utvecklas.  Jag ser mycket fram emot fys och kostträningen för där ligger jag nog lite efter (ha ha)  sen tycker jag att detta med media inte är min starka sida så där får man nog något att bita i.

Vad ser du mest fram emot ?

– Få vara en del av ett team och fysträningen 🙂

Du är ju en av tre hopptalanger känner du dom andra två ?(Antonia Andersson och Alexandra Eriksson )

– Jag kan inte säga att jag känner dom men jag känner mycket väl till dom och det ska bli kul att lära känna båda två.

Mål 2015 ?

– Jag har en del väldigt fina unghästar som jag hoppas kvalar till Falsterbo och Breeders vissa utav dom tror jag går hela vägen och jag ser fram emot att se deras utveckling under året. Nico hoppas jag ska komma tillbaka i samma fina form som förra året och att vi tar ett steg till och etablerar oss i svårhoppning. 

Stort grattis Py och lycka till.

pyfront

Py är bloggare här på Horzenet och hennes blogg hittar du här.

Vill ni veta vilka mer som är uttagna till ATG – talangprojekt kolla in på http://www3.ridsport.se/Tavling/Nyheter/2015/05/NyaATG-talangeruttagna/

 

 

 

 

 

 

Nytt program på Horse1

Horzenet har fått äran att vara med att producera ett underhållningsprogram som ska sändas på Horse1 inom kort. Angelica åker runt och träffar kända ryttare runt om i Sverige. Det blir knytkalas i lastbilarna och massa härliga skratt, vi får lära känna våra svenska toppryttare lite närmare.

Det får ni inte missa och vi återkommer inom kort när första avsnittet visas.

t2 tugg1 t3 t5

Py vinner 4 årskvalet

Py Jägerden vinner tillsammans med ”Poppie” söndagens kval final och är vidare till Breeders som går i Flyinge 1-5 oktober.

Tävla med Bellbox

        Nu har du chansen att vinna exklusiva  hårprodukter med ett värde

                                                      över 1000 kr i samarbete med

                                       Bellbox_webben

 

 

Det enda du behöver göra är att gilla Horzenets Facebookgrupp och dela sidan vidare skriv i kommentarsfältet att du har gillat och delat så är du med ut utlottningen och vinnaren dras den 30 Juni.

Bellbox är Sveriges största återförsäljare av professionell hårvård, du finner 50 välkända varumärken och över 3000 produkter under ett och samma tak. I samtliga 23 butiker runt om i landet står Bellbox frisörer och hårvårdsexperter redo att guida sina kunder till ett vacker och välmående hår.

 

Bellbox har på förfrågan från Horzenet tagit fram ett paket som passar aktivt hästliv.

1        masque-cristal-main

 

Cristalliste-serien är en serie för alla långa hår, behandlade hår och passar utmärkt för kombinationen av fet hårbotten och torra längder – den absolut vanligaste kombinationen hos idrottare.

Serien innehåller inga silikoner. Lämnar håret lätt, rent och glansigt som tusan. 

keratin_boost 

SP luxe oil är en olja med keratin-skyddande ämnen. Ger omedelbar utredning och en fantastisk släthet. Fungerar lika bra i torrt som i blött hår och den skyddar håret vid föning. Samtidigt ger den ger fantastisk glans om man applicerar den i torrt hår.

 Herra-Protect-Hair-Perfume-JPEG-low-res-300x300

Herra Hairperfume är perfekt om man kommer från stallet och ska vidare men inte hinner tvätta håret. En härlig doft som tyngdlöst återfuktar ditt hår samtidigt som den skyddar emot solens brännande UV-strålar.

Gå in på www.bellbox.se och se deras stora utbud av hårvårdsartiklar/ Tävlingen är avslutad.

Hopp mot cancer

hoppmotcancer-logo-web

I morgon startar tävlingarna hopp mot cancer och det är Compass Sportryttarklubb som anordnar tävlingen till förmån för organisationen Ung Cancer.

Man kommer att kunna tävla om hela 25 000 :- i prispengar och den största checken går till segraren i 130 klassen som kommer att åka hem med hela 10 000:-

Föreningen tillsamman med Ung Cancer skapat ett unikt sponsor hinder som inpireras av Ung Cancers pärlade armband, tanken är att andra föreningar och företag skall kunna anta utmaningen och sponsra Ung Cancer genom detta hinder.

Falsterbo Horseshow har gått in som sponsor och köpt upp ett hinder som kommer finnas på tävlingsbanorna under hästveckan.

Hopphinder_3D_UC-1024x768

Hindern tillverkas av Gullmyra hinder och kostar 25 000:-  varav 10 000 går till UC så varför inte förnya hinderparken och bidra till UC.

I morgon fredag kl 13 kommer man att auktionera ut en landslagströja signerad av Zlatan, det kommer vara mycket aktiviteter för hela familjen, mer info och program hittar ni på http://csrk.se

Åsa Ragnar som är vice ordförande i klubben tror att sammanlagt kommer man att samla in ca 100 000 :-  Åsa riktar ett stort tack till alla sponsorer som bidrar till att Ung Cancer skall  kunna fortsätta att hjälpa cancerdrabbade och deras familjer.

http://www.ungcancer.se

Grattis Josefin

Josefin Hansén Billberg är den första ryttaren att kvala in till Falsterbo Horse Shows  5 årsklass med sin fina häst Lux de la Cour.

Josefin befinner sig just nu i Oliva, Spanien och tävlar med flertalet hästar och följ henne gärna på bloggen som ni hittar här på Horzenet.