Ciekocinko CSI3* Show

Hej på er alla. Nu är jag tillbaka i Sverige igen men inte hemma. Vi har gjort ett snabb stopp på Champion of the youngsters i Skövde denna vecka. Men vädret är inte med oss. Det har öst ner hela dagen å natten boxarna är jätte blöta och detta hemska väder ska tydligen fortsätta hela veckan ut. Suck… Nåja resan hem gick bra. 12 timmar på båten från Gdynia till Karlskrona. Hästarna mår bra och känns i fin form.

Sista veckan i Polen gick väldigt bra. Inledde veckan med en ny vinst på Caretto i 135 7 års. Dag 2 var Nila Matell den stora stjärnan och sprang hem en fin andra plats 0,1 sekund bakom vinnaren. Samma dag tog Lillan en övrig placering i 5 års och Caretto en 4e plats i 7 års igen. Finalerna gick väldigt bra både Lillan och Carro var felfri i grundomgången och gick till enwinning round. Där var lillan snabbast av alla men fick tyvärr med sig en bom på näst sista hindret så det blev en 5e plats. Carro blev det en väldigt grov miss in i kombinationen så vi rev kraftigt B hindret och det resulterade i en spänd häst så vi fick även kommande hindret med oss. Resten sprang hon felfritt och vi slutade på en 6e plats. Nilla hoppade så fint hon med men var lite ouppmärksam på första hindret i grunden och rev det tyvärr. Så ingen winning round för henne denna veckan.

I övrigt har vi haft väldigt roligt i Polen träffat mycket nya människor och gamla vänner.

Jag har även fått ett sponsor kontrakt med ett brittiskt företag vid namn Just Riding! Dom säljer topp klass häst och ryttarutrustning. Www.justriding.com så jag är extremt nöjd med mina veckor där.

Som sagt nu är vi i Skövde och ska försöka bemästra även denna tävling innan hästarna ska få åka hem och få en välförtjänt vila innan vi åker till Lanaken och VM. I’m so excited 😀

önska mig lycka till. Xoxo H

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • Gabriella Svara

    Jätte fin och grym blogg!:)