Costa del sol v 1

Första veckan är nu avklarad här. Det har varit storm ända sen vi kom. Hindren flyger som en kortlek på banan. Å inatt blåste ett av tältstallen sönder. Dom säger att det är vindar upp mot 104km/h helt galet. Den värsta stormen sen 2012. Å det är över hela Spanien. Den sägs ska pågå till och med den 20/2 så vi hoppas på bättring efter det. Det är inte så roligt här just nu och hästarna har svårt att vila och fokusera.

Trots detta har det ändå gått rätt bra första veckan. Chanel 5år efter Conthagos x Baloubet du rouet har visat framhovarna och redan gjort sig ett litet namn. Hon var 4a dag 1 och 3a i finalen. Detta är hennes livs första tävling och har innan denna vecka aldrig hoppat en bana förut. Quiland 5 årig valack e Quick Lauro Z x Pascal har också gjort 2 felfria rundor. Dock inte med samma stil och klass som Chanel men jag tror mycket på den hästen till framtiden. Figaro 6 år e Vigaro har imponerat stort på oss alla och var 4a dubbel nolla i vecko finalen. Övriga dagar har han haft ett ner men varit väldigt snabb och hoppat super.

Caretto började veckan med att vara väldigt överladdad å fick en bom i den inledande 140 klassen. Dag 2 var det storm och hon var tok spänd första halvan av banan och fick då två bommar ner. Sista dagen hoppade hon mer avslappnat dock så var inte min ridning den bästa då jag tänkte på föregående rundor och kände mig lite otrygg. Men trots det så lyckades vi springa in en 6e plats av nästan 70 hästar. E Lucky har inte varit på topp så vi har i stället för att tävlat fullt ut i helgen gjort några skolrundor för att få henne lite lydigare. Så vi hoppas på en bättre andra vecka. Å till slut den största Chodec. Valack 7 år e Guidamn Sohn x Centograf han fick börja med att jogga runt 2 120 klasser innan vi tog steget upp till 130. Han hoppade super hela banan men med hans storlek så har vi stora problem med kombinationerna så även nu då han fick 2 bommar ner i den extremt korta 3 kombinationen. Men i övrigt felfri. Så det finns hopp. Påt igen nästa vecka bara. 🙂

imageChanel

 

imageFigaro

 

imageCaretto

 

image

 

imageNikki

 

imageStable

 

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *