Costa DelSol Tour v2

Hej igen. Förra inlägget blev aldrig uppladdat så nu kom det två väldigt tätt. Andra veckan är nu slut. Och resultatet går stadigt uppåt. Det gillas. 5 åringarna hoppade super och dag ett var båda placerad. Quiland som 3a och Chanel som 4a. Figaro var felfri men lite långsam då vi missa ett par svängar men fick ändå en placering. Dag 2 var båda 5 åringarna till omhoppning i final klassen. Quiland sprang riktigt fort men vi fick ett missförstånd på sista så ett ner tyvärr. Han fick dock en övrig placering. Chanel rev första i omhoppningen så vi tog en stabil skol runda. Hon hoppade helt super. Figaro fick en rutin runda att lägga på kontot då han fick två bommar ner på slutet av banan.

På torsdagen så beslutade jag att låta 5 åringarna vila då dom hoppat så bra dagen innan. Men Figaro fick gå en runda till. Och han hoppade både felfritt och fort och vann sin klass!!! Även Caretto hade eld i baken denna dag och blev 2a med ynka 2 hundradelar från vinsten i 140 klassen.

På lördagen så hoppade Caretto en 140 bed jump off. Och gjorde en mycket fin första runda och gick till omhoppning. Väl där så hoppade hon super och vi snävade på väldigt bra. Trotts att jag höll ut vägen och försökte säkra upp så rev hon ett hinder mot slutet och sen även nästa hinder. Lite oturligt då hon knappt var i dom och vi hade annars vunnit med över 2 sekunder. Nu fick vi nöja oss med en 10e plats. Chodec var inte sämre han i sin 130 klass och hoppade som aldrig förr. Ett ner men slutade ändå på en 10e plats han med.

På söndagen så fick Caretto vila och förbereda sig för sin 145 start på torsdag. Men Chodec fick gå en 130 speed class. Och han sprang inte så fort men snävt och felfritt och hoppade in sig på en 6e plats!!! Så ett bra avslut på veckan och vi är alla mycket nöjda. En vecka kvar nu innan halvtid.

 

imageBästa teamet

 

imageFigaro provas av kund från SydAfrikaimageFigaros vinstimageunghästarna hoppa vattengrav.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *