Fredagen den 13e

Det gick sådär för mig nu kan man säga… Fredagen den 13 e var inte min tur dag. Till att börja med så är det min döde mans födelsedag så mina tankar är på annat håll och känslorna på högvarv redan.

Dagen börjar med att jag får reda på att Magna är inställt men ingen har meddelat mig detta. Jag meddelar förbundet och inte ens dom vet att det är inställt 😳 Magna WTF??? Jag börjar kolla runt igen då hela min resa hem till Sverige var planerad efter denna tävling. Det går så där. Ok Baltica men det är såååå långt dit härifrån.. Men ok jag kontaktar dom och dom säger att det är ok så ok jag börjar planera om min resa och mina stop efter vägen. Det kommer bli en lååång resa… Okej jag åker därefter till stallet med en väldigt dålig känsla i magen, kommer in i stallet och gör som vanligt och checkar av alla hästar (ELucky står längst bort) alla ser okej ut tills jag kommer till Lucky jag ser redan på långt håll att hon mår dåligt, jag tittar in å hästen har den största senan jag nånsin sätt.. Senskada delux! Fuck… Jag går till veterinärerna som kommer, när dom ser hästen säger dom Aj fan (på spanska) inte direkt det man vill höra. Det här ser inte bra ut, nä jag vet 😞 Vi ultraljuar å konstaterar senskada, inte värsta värsta men det kommer ta tid. Så det får bli avelsboxen med henne nu i stället.. Tråkigt men tur hon är ett sto i alla fall.

Ok så nästa dag får jag ett meddelande från min groom i Sverige som skulle flyga ner till veckan. Hon har ramlat av och skadat sig rejält!! Noooo!!! Nu är jag definitivt körd, ingen groom ingen show så är det ju tyvärr. Detta blir i så fall tredje tävlingen jag måste ställa in pga detta problem. Min vår har inte alls börjat bra och det verkar bli en tävlingsfattig sesång. 😞 Så just nu så står jag å vet inte alls hur jag ska göra, å om jag inte åker vad gör jag då? Stannar å inväntar kommande tävlingar här eller åker jag hem? Suck… Lite avtrubbad blev jag.

imageLuckys ben efter kylning å behandling så lite bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *