God Jul

IMG_4188

God Jul alla!

Nu har jag precis kommit hem till Sverige igen. Å för mig är det KALLT!!!! Jag är inte van vid denna kyla burrrr…

Men det är bara i några dagar innan jag åker på nästa äventyr, till…. Kenya!!!!! :DDDD Jag är så excited !!!! Jag och Isaac ska åka till hans föräldrar som bor i Nairobi över Nyår! Det ska bli sjukt spännande har aldrig varit där förut. Så vaccinerad och redo är jag =)

För ett par dagar sedan fyllde jag år och jag hade en jätte romantisk födelsedag med min nya kärlek. Han var så romantisk och hade kollat upp den bästa och mest romantiska resturang efter hela kusten <3 å det var verkligen romantiskt i Altea, en kust stad som är bygd på ett berg så utsikten är svårslagen… <3 Det var så mysigt och fint. Efter middan åkte vi till Javea och gick på en champagne bar och drack champagne och coctails. Helt underbart!

Alla mina hästar blev för en vecka sedan checkade av min veterinär, vilket är Jätte VIKTIGT att man gör MINST en gång om året! Mina ”gamla” hästar var helt ok han sa att dom blir bättre och bättre, så det är alltid roligt att höra å veta att man gör nånting rätt =) Så nu har hästarna lite vila innan det är dags att ta tag i träningen inför nästa säsong. Ska bli spännande. Men nu ska jag också ha en välförtjänt semester i AFRIKA!!!!!! :DDDDDD Värme!!! Kan knappt vänta vi åker på måndag, och ett litet avslöjande är att jag börjar verkligen bli jätte kär i honom. Vilket är med skräckblandad förtjusning!IMG_4170 Vackra Caretto och jag på GP banan i Oliva <3

 

IMG_4147 Mannie och jag tar dagliga promenader nere på den fantastiska stranden!

IMG_4157 Lite födelsedags firande med Isaac och Alberto <3

IMG_4134 Och en liten kärleks bild på min nya kärlek <3

IMG_4188 Och till sist en bild på vårat stall från i morse när snön yrde utanför fönstret från 20+ till -10

Ha en bra helg alla! och som sagt glöm inte följa mig på instagram @hannahakerblom

Besos xoxoxoxoxo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  • www.ceciliakonvalina.se Svara

    Underbart härligt <3 Du måste berätta om ni ska rida i Kenya, har hört att det är helt fantastiskt på ridande safaris i Kenya!
    God fortsättning!