God Jul!

Oj vad tiden går!! Jag har totalt glömt bort att skriva. Men nu kommer en liten snabb uppdatering och sammanfattning av hösten.

Det blev inte alls så mycket tävlingar som jag hade tänkt i höst. Vi har i stället ägnat oss åt mest rehab och träning och lite nationella tävlingar med dom ”äldre” hästarna.

Figaro såldes här i Oktober till Italien det var faktist rätt roligt. Han såldes enbart genom Instagram. Dom är jätte nöjda med honom och han har redan kommit 3a på en stor tävling där.

Caretto och Chodec är dom som har fått tävlat lite i höst. Och dom har presterat super bra båda två. Caretto har vunnit flertalet klasser och även den stora finalen i början på november. Chodec har oxå mest levererat felfria rundor. Och jag hoppas att vi kan etablera honom mer i 140 vuxna klasser nu när har blir hela 8 år. Vart tar tiden vägen??? Caretto blir nu 10(!) år…

under dom senaste internationella tävlingarna här i advent så var Ellen Whitaker här och ”letade” hästar. Hon provade 2 av mina och blev hel kär i Carro. Efter mycket övervägande så valde vi att inte sälja just nu. Men jag är otroligt tacksam att fått lärt känna henne och hennes spanska man Antonio. Jag hoppas vi kan göra affärer tillsammans i framtiden.

Efter tävlingarna nu har det inte hänt så mycket. Unghästarna jobbar på och förbereds för fullt inför kommande 6 år sesång. Jag börjar känna mig lite hoppfull om att dom kanske börjar bli mogna nog.

I det stora hela är jag hyfsat nöjd med året dock blev det inte så mycket tävling som jag hade planerat från början så nu har jag redan bokat in både Oliva och Mijas för vinter och våren. Därefter blir det antingen Oliva igen eller Magna innan vi återvänder till Sverige. Jag känner mig riktigt taggad! Har ju dessutom precis köpt mig en riktig skönhet 3årig hingst efter L’aveu x Chartago ska bli intressant och jag hoppas på att få en eller två hästar till Falsterbo. Ett par föl ska vi oxå få i sommar genom Bella (Busans avkomma) som nu är 3år och betäckt med Diarado. Samt Jennies Miracle som är dräktig med Corland. Så en intressant kommande sesång ska vi få.

Nu ska vi fira jul i Andorra med Isaacs familj. Så jag önskar er alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!!!

 

img_3745 Naomi är 1år idag!img_3748 Caretto plockar priser

img_3854 Chodec på CSI2*img_3900 Nya hingsten. img_3929 Conthabal imponerar

img_3939 Figaro är såld

img_3951 Metropolis!

img_3952God Jul och Födelsedag

img_2661 Chanel och jag har en intim stund tillsammans  img_2683 Chodec

img_2693 img_2694Caretto vinner GPn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *