Hösten är här!

Nu är det höst och jag gör som fåglarna och flyttar söderut över vintern. På lördag går lastbilen ner mot Spanien igen och Barcelona. Är lite ledsen för att jag inte hann ner innan Nations Cup Finalen nu i helgen. Men det kommer fler år! Anyway… Det var längesen jag skrev, Har tänkt att det inte hänt så mycket men nu när jag sitter här å funderar på vad jag ska skriva så har det ju hänt massor.

Efter skadan så tog det lite längre tid att komma tillbaka än vad jag hade förväntat mig men nu är jag nästan helt återställd. Kan fortfarande inte belasta handen och armen fullt ut men det blir i alla fall bättre. Så för 2 veckor sen var vi i Hudik på tävling men i o med att jag inte var helt ok tog jag bara en häst med mig. Å det gick ju inte å klaga på det resultatet, startade 2 140 och vann båda! Caretto har varit helt outstanding i sommar. Hon har segrat i samtliga klasser i Sverige i år! Helt otroligt!! Och rivit en bom! Ska bli så spännande och se hur hon utvecklas under hösten och vintern i Spanien nu.

Övriga hästar som följer med är Lucky, Chodec (6år) Figaro (ny 5åring) och Quiland (4år)

Jag har också varit till Tjeckien en sväng igen och letat hästar åt kund. Såg några väldigt fina ställen och hästar.

Nu packar vi för fulla muggar och jag ska erkänna att jag är lite nervös. Hoppas resan går bra det är alltid det värsta när man ligger ute efter vägarna.

Kommer snart en till uppdatering lovar!

xoxo / H

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *