Regn som snö!

Hej alla. Hemskt ledsen för dålig uppdatering. Dagarna bara flyger förbi. Här lever livet vidare. Vi rider tränar och tävlar lite grann. Dock har inte våren blivit som jag tänkt mig. Vi blev tvugna att avbryta Mijas och åka hem tidigare. Därefter var jag tvungen att ställa in Oliva pga hovslagar problem. Jag har längtat efter att få åka till Magna Racino och tävla å nu så har dom ställt in tävlingen 😳😡😢 så nu verkar det bli att vi åker till Polen i stället. Det blir en väldigt lång och jobbig resa för mig men vi är ju nästan hemma då så det får väll bli så.

Här har det regnat och varit dåligt väder till och från i en vecka nu samtidigt som ni i Sverige har haft högsommar värme. Problemet i det här landet när det regnar är som i södra Sverige när det snöar. Inget fungerar. Folk kan inte köra bil mobil verket lägs ner å det blir allmänt kaos. Men men det händer ju inte så ofta i alla fall.

Så förutom det är vi snart på g hem över sommaren. Å hoppas på en bra sommar med mycket sol och värme å bra tävlingar. Alla hästar är i full träning och vissa har förbättrat sig massor medans andra fortfarande behöver mer träning. Ett par stycken kommer försöka säljas i sommar så letar ni nåt hör av er!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *