Sverige bra men Spanien bäst

så då var vi tillbaka i Spanien igen efter några månader i norr! Det har varit överlag en bra sommar tycker jag med bra tävlingar och vädret helt ok men klar förbättring mot för förra året. 4 dagars körning genom Europa och man kan lugnt säga att Augusti är en mycket bra månad att köra i Sverige men en mycket dålig månad att köra i Tyskland och södra Frankrike. Dag 2 från Sverige till Tyskland tog en evighet. Vi räknade ut en snitt hastighet på 60km/h … Suck. Resan tog mer än 12h men till slut kom vi fram till en väns stall norr om Frankfurt! Otroligt vilket ställe så stort och fint! Dag 3 gick i nedförs backe. Vi körde Luxenburg Frankrike ner till Lyon. Vägarna var bra och ingen trafik eller väg byggen så dit kom vi 3h(!) innan beräknad ankomst!! Å det var bra för temperaturen började stiga rejält då upp över 30 grader. Hästarna hade tagit resan så långt väldigt bra trotts värmen men det var ändå skönt med en längre vila. Dag 4 startade vi lika tidigt som övriga dagar 5:30 för att i förhoppning om att denna dag oxå skulle flyta på lika bra som dagen innan. Dock så var det BETYDLIGT mer trafik än vi kunde drömt om. Det flöt ändå på ok men semester tider ner mot franska kusten var fullt av bilar och resande oavsett tid på dygnet. I gränsen till Spanien södergående gick det rätt bra men norrgående var det totalt stop i flera mil!!! Jag mätte lite själv och fick kön till ca 3 mil efter gränsen. Tur man inte skulle norrut! Fram kom vi tillslut och hästarna var väldigt varma och svettiga men hemma var dom och jisses vad glad dom blev 😆 På em/kvällen tog vi och åkte ner till stranden för en mys middag och fira ankomsten.

I går söndag så hade vi bokat in att springa Color Run i Bcn. Så kl 9 for vi å sprang 5km i 30 graders värme. Men roligt var det! Därefter tog vi oss ett välförtjänt dopp i havet å herregud så underbart det var. ❤️

Dock när vi låg där i vattnet å guppade så började tankarna på den vanliga värden och det galna som händer runt om kring oss och man började tänka ”tänk om!” Och så plötsligt så hördes en väldigt hög smäll en bit bort och hela stranden tystnade … Det var skit läskigt, man vet ju aldrig och det märktes så tydligt att alla tänkte samma sak! Nu var det inget denna gång men det märks att alla har samma tanke och rädsla för att nåt kan hända när som hällst!

Idag är det över 30 grader igen och vi ska strax åka och bada en sväng innan hästarna skall motioneras på kvällen 🙂

image Chodec i Frankrike! image I mål på Color Run image Ett av hindren på banan!imageEn shar pei puss till Daniel!

Hörs snart igen!

Besos!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *