Valentines Day

En av mina favorit dagar på året! Igår blev det en väldigt blandad dag… Och just nu känner jag mig väldigt otursförföljd.

Dagen började bra alla hästar gick fint allt flöt på som vanligt sen skulle jag rida en liten sväng på den nya hästen tänkte jag på em när det var lite lugnare med hästar uppe vid banan. Det gick mindre bra hästen var helt tokig och hoppade och kastade sig. Och min hästskötare Kata gick bredvid med mig i lina för att försöka kontrollera detta monster lite grann. Det gick inte så bra! Hästen blev helt tokig och kastade sig på henne och sprang över henne. Hon bröt ena benet och 2 fingrar.. =( Så nu kan hon inte jobba på väldigt länge… Hästen tänker vi inte behålla!

Så om nån där ute vill hjälpa mig i 4-5 veckor här nere så vore jag väldigt tacksam! Jag måste ha en ersättare så snart som möjligt!

Tur i alla fall att jag har värdens bästa pojkvän som hade köpt ett jätte fint halsband åt mig och bjöd ut mig på en väldigt fin romantisk middag igår. Jag är så lyckligt lottad!

Till veckan börjar tävlingarna igen… men som sagt jag är en man kort just nu!

Vill också sända en tanke till den fälttävlans ryttare som igår miste livet i en int tävling i södra Spanien! En olycka händer så lätt!!! Va rädda om varandra!

Här kommer en bild på mig å Jennie från stranden. En liten uppmuntran i det dystra idag.

IMG_4687

xoxo / H

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *