Vi rider inte världscupen, men…

Det har varit några bråda dagar nu på slutet. I helgen var vi till min gammla hemma klubb Sundsvalls Rid Klubb och deras Summer Show. Det kunde inte gått mycket bättre. Caretto vann en 130 och kom 4 a i en annan. Figaro var felfri i 2 av 3 klasser och 130 känns bus enkelt för honom sådet tackar vi för! Chodec var stjärnan han var 3 a i den inledadnade 140 dock endast 2 placerade. Sen vann han sitt livs första klass en 130 och avslutade sedan helgen med att bli 3a igen i 140!!! Grym helg!

Därefter skyndade vi oss hem och jag fortsatte ner till Arlanda för att flyga ner till Falsterbo och försöka hjälpa min syster till unghäst final. En lite sämre första dag med mycket nerv slutade på 4 fel tyvärr. Men med en mycket snygg upphämtning räddade hon situationen och äran och nollade i den följande 125 klassen! Mycket snyggt och bra gjort. Lugnt och städat. Slutade i totalen på delad 30e plats 10 utanför final av hela 150 ekipage! Bra jobbat å lycka till nästa år igen.

Vi hann med en del shopping innan vi var tvugna att lämna detta Nirvana för hästmänniskor.  Vi lastar bilen och skyndar oss hem innan det värsta vädret börjar. Måååånga timmar hem. Nästan 13h inkl stop och omledning i trafiken.

Hemma kl 6:30 på morgonen å man känner sig mer död än levande det har varit riktigt hektiska dagar. Jag sover nästan hela dan så skönt.

Dock idag var det back to work å eleverna strömmar hit (tacksamt ni är välkomna ) jag spenderar även x antal timmar i mina otroligt sköna sadlar som idag var extra bekväma på otroligt fina hästar! Konstigt det också när dom vilat 3 dagar …

Jag minns en känsla jag hade när jag jobbade hos Nick Skelton och även när man varit till andra stor ryttare och ridit deras hästar. Den där känslan man bara drömmer om att få ha på sin egen häst, så välutbildade och så otroligt mjuka och elastiska som är nästan tankestyrda. Eller när man sätter sig i en ny modern bil som är mycket bättre än det man är van och allt känns bara helt fantastiskt och man nästan svävar fram!!! Ja ni kan föreställa er!   Den känslan!! Den fick jag idag på en av mina hästar! Så välriden, så elastisk, så rytmisk, så avspänd, så samarbetsvillig , så förbaskat j**** bra! Jag är ingen världscup ryttare, men… Här verkar jag gjort nåt bra, och på god väg mot framtida mål!image image väkdigt bra priser i Sundsvall och vi vann en hel pall med spån från Stall Pellets!image Hans första vinst i karriären!image image image image image Min syster och Lets Go van het Hagehofimage image Cool bild på min fantastiska Chodec!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *