Viva la vida loca

stallion

Oj oj bråda dagar har det varit nu den senaste veckan. Att sälja och köpa hästar är alltid spännande och tidskrävande. Vi började förra veckan på torsdag morgon med att åka till Schweiz och prova några stycken. Det var en väldigt spännande resa och väldigt rolig. Träffade några fantastiska människor. Hittade en häst som jag är intresserad av, ett sto 7 år tävlad upp till 135. Vi hade en väldigt trevlig middag på kvällen och diskuterade business för framtiden. =) bara att hoppas att vi kan göra nåt samarbete i framtiden. Det skulle jag verkligen behöva. nåja 24h går fort när man har roligt så det var bara att pallra sig bort till flyget och åka hem.

Väl hemma gick bilen direkt ner till Mantorp för att prova ytligare en häst. Sjukt fin dock över min budget i pris. så då fick jag köra hem igen. Väl hemma fick jag nys om en ny häst i stockholm så det vara bara att hoppa in i bilen ett par dagar senare och köra ner å prova, den var också fin men lite för svår och kan därmed bli svårsåld i framtiden… Så ut på hästnet å leta hittade en väldigt fin hingst i Göteborg… suck… det är låååångt dit. Nåja vi bestämde att vi skulle mötas i Ljungby i torsdags kväll, så jag å mamma packade in oss i lastbilen och körde de dryga 70 milen enkel väg för att prova hästen i ca 30 min. Han var super fin och alla mina tränare och rådgivare tyckte det var rätt häst så handpenning är lagd och vi håller tummarna att han passerar vet checken till veckan.

I går fick jag även sålt en häst!!! WIHO!!!! Min lilla prinsessa Refräng ska få flytta till Schweiz.. Det känns lite overkligt och konstigt jag har ridit den hästen i 4 år och känt henne i 7 år nu. Men nu ska hon få åka till en ny familj och bli någons ögonsten, min vackra lilla pärla. Im gonna miss u! Tack för alla dessa år!

Så nu håller vi på å packar för fullt till Lanaken vi åker i kväll till unghäst VM.

Viva la vida loca är så sant som det är sagt, häst livet är galet men jag älskar det! mycket jobb men i slutänden är det alltid värt det.

xoxo / H

stallionschweizvacker miljö och gård i Schweiz @ Dreeling sport horses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *