Py är uttagen till ATG Hopp och Talang

Horzenet ringer upp en väldigt glad Py som är en av 3 hoppryttare som blev uttagna till dom åtråvärda platserna i teamet ATG hopp och talang.

Hur Känns det

– Det känns väldigt roligt jag trodde inte att jag skulle komma med så jag blev verkligen glad och överraskad.

Varför trodde du inte att du skulle komma med ?

– Oj det finns så många talangfulla ryttare som har sökt och flera har kanske gjort bättre resultat än jag men det känns verkligen roligt att dom tror och vill satsa på mig.

Vad kommer detta betyda för dig ?

– Det kommer betyda väldigt mycket nu när jag själv gör en nysatsning och minskar ner mitt arbete hos Lotta Björe och utökar min egen verksamhet utanför Eskilstuna, jag har nu ca 15 hästar i träning. Lotta och jag har ett nära samarbete , jag har nog ridit för Lotta i över 16 år så hon har varit min mentor och bollplank men det ska bli väldigt spännande  att få fler ögon på sig som kan hjälpa mig och hästarna att utvecklas.  Jag ser mycket fram emot fys och kostträningen för där ligger jag nog lite efter (ha ha)  sen tycker jag att detta med media inte är min starka sida så där får man nog något att bita i.

Vad ser du mest fram emot ?

– Få vara en del av ett team och fysträningen 🙂

Du är ju en av tre hopptalanger känner du dom andra två ?(Antonia Andersson och Alexandra Eriksson )

– Jag kan inte säga att jag känner dom men jag känner mycket väl till dom och det ska bli kul att lära känna båda två.

Mål 2015 ?

– Jag har en del väldigt fina unghästar som jag hoppas kvalar till Falsterbo och Breeders vissa utav dom tror jag går hela vägen och jag ser fram emot att se deras utveckling under året. Nico hoppas jag ska komma tillbaka i samma fina form som förra året och att vi tar ett steg till och etablerar oss i svårhoppning. 

Stort grattis Py och lycka till.

pyfront

Py är bloggare här på Horzenet och hennes blogg hittar du här.

Vill ni veta vilka mer som är uttagna till ATG – talangprojekt kolla in på http://www3.ridsport.se/Tavling/Nyheter/2015/05/NyaATG-talangeruttagna/

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *